dimarts, 15 de febrer del 2011

ELOGI DE POLÍTICS I CAPELLANS


De la meitat de la teva veritat en creuré mitja, i preferiria no haver-ne de creure ni tan sols aquesta petita part. L'historial de les teves mentides el retallaré a tires, lamentant no poder-lo creure amb els ulls tancats.

Encens fogueres que solament desprenen fum, ni un bri d'escalfor, ni una mica de llum. I encara hi ha persones que creuen en tu que sembles net, però vas brut, que lligues la corda i estrenys el nus.

Venedor de remeis que no curen els mals que tu mateix has covat, adorador de reis havent promès estar al servei del poble honrat, gran mentider, pocavergonya... DESGRACIAT!!

I malgrat tot seguiré immers en el teu món d'engany, veient com menteixes sense cap treball, perquè res tret de tu mateix et sembla realment important. Perquè per tu el significat de la paraula dita és insignificant, solament cerques l'efecte que et faci semblar brillant.

Únicament espero que algun dia potser facis un pas en fals, i el teu castell de cartes s'ensorri de dalt a baix, i no et salvi ni el Déu fals, ni la fingida democràcia, ni la justícia arbitrària, ni tan sols la fe cega d'aquells molts, pobres enganyats.

8 comentaris:

Mortadel.la ha dit...

Bon elogi!
M'hi puc sumar?

Petons de milloradeta... (d'arròs negre i cava (ecs).
Muàki's

Arisdot ha dit...

Celebro que estiguis millor!!

Es clar que et pots sumar a l'elogi, és la nostra especialitat, sempre fent amics entre els poderosos, jejejeje.

Petons, records i abraçades per tots!!

Mortadel.la ha dit...

Acabarem a la presó?
Que els amics espavilin amb les truites, no?

Mortadel·la ha dit...

Provant, provant!

Mortadel·la ha dit...

Més proves...

Mortadel·la ha dit...

mmm!

Mortadel·la ha dit...

De pro

Mortadel·la ha dit...

....